Referat: Afganska FC - Sörstafors-Kolbäck FK

Afghanska-SK91 Herr 1-1
Publiksiffra: 55
Referat från Lokalsportsbomben Hallstahammar
Fortsatt obesegrad och tillfällig serieledare!!

Det går fortsatt bra för SK91 Herr i Division 5. 2 inledande segrar och under torsdagskvällen så mötte man nykomlingen Afghanska på bortaplan. Den första halvleken slutar mållös där Robin Lundgren stod för flera starka räddningar. SK fick en riktigt bra start på den andra halvleken. I den 55:e minuten så får man frispark och självklart så tar Farid Bayesteh hand om den. "Fagge" skjuter in 0-1 på frisparken. Det såg ut som att SK skulle plocka 3:e raka segern, men med dryga kvarten kvar så kvitterar hemmalaget till 1-1 genom Masoud Siddeqi. Med 3min kvar av matchen så drabbas också hemmalaget av ett rött kort och SK fick avsluta matchen med en man mer. Man skapade också en del heta målchanser där man kunde ha avgjort, men lagen delar på poängen då matchen slutar 1-1. Den fina formen fortsätter på säsongen och SK har nu 3 raka matcher utan förlust. Poängen gör också att man går upp i tillfällig serieledning då Ransta och Tillberga har en match mindre spelad. Nästa match spelas torsdagen den 9 maj då man möter nykomlingen Forsby FF på hemmaplan. Då är det äntligen premiär för säsongen hemma på Kolbäcks IP!